Премахни рекламата
Форум    

scorpo 23 юни 2011

От днес 23.06.11 действа новата рейтинг система.

В рейтинга има 5 нива. Всеки играч започва от 1-во ниво.
Нивото на играч се определя от победите спрямо загубите на играча, а не от рейтинга му.

По галгата се разбира кое ниво е играча.

Точките, които печелиш или губиш се изчисляват (засичат) по таблицата спрямо твоето ниво и това на противника ти.

Примерно ако сте начинаещ (1 ниво) и играете с някой който е напреднал (3 ниво), при победа ще спечелите 12 точки, а при загуба ще загубите 6

Забележка: Тази система не се отнася за отборната игра БЕЛОТ!

Виж по-стари
anjali 05 юли 2011

Тази рейтинг система трябва да отчита не толкова победи/загуби, а уменията на даден играч, защото белота не се играе само от 1 човек, имате и партове. Това е карта, понякога с каруците идва, друг път не, трябва да се измерват уменията на даден играч да речем при взимането на последно 10, разбирането с парта кои са у вас и кои бои са в него, начина по който разиграва картите и тнт... за мен тази нова рейтинг система не мери всъщност нищо. Вчера играх с един човек на 54 години, мисля че беше, ново регистриран, малко игри изиграни тук, но си личеше
че този човек не играе карти от вчера или днес

REAL_MADRID_ 06 юли 2011

скорпо какво е това нереално точкуване, което сте измислили?Искам да те попитам един въпрос?От мен какво се изисква в блатото, а и не само в блатото, но там играя повече?Трябва непрекъснато да печеля ли, за да съм +?Нали се сещаш, че това няма как да стане???????Аз да не съм господ, че да печеля непрекъснато?????Това не е реално, за второ място да ми пишете - 4, за последно - 14 и за първо смешните + 6 точки??????Оправете си системата, не е реална, не само на мен не ми харесва, а както забелязвам от всички.Тази система устройва само слабите играчи, а силните - не.Аз какво да направя, че те са слаби?Имам ли някаква вина, че да ми пишете минусите.Не може непрекъснато да се печели!Никой не го може това!!!!Затова си оправете системата.Направете реално точкуване.Аз имам идея как да стане това ама никой не ме е попитал!

teodor83 06 юли 2011

тая нова рейтинг система си е тапа тое ясно ама вземете оправете това блато при равен резултат да си дава и на двамата еднакви точки кво е това сваршили на равно и двамата единия 10т другия 0т кво значение има кой кога водил в играта дали цяла игра и накрая някой го е изравнил като заслужава да е парви няма да позволява да го изравнят поне дест пати сам писал по този вапрос

malka_tikwa 06 юли 2011

.емм...нещо немога да го разбера емотиконаемотикона

satanasova 08 юли 2011

Аз лично си подарявам първите места и всичките 42000 точки и на не се сърди човече и 7000 на домино не държа на тях но пари за смс няма да давам и да вися на маса и да няма с кого да играя. Има безброй сайтова за игри. От година се опитвате да онищожите сайта първо беше въвеждането на смс, после нулиране на рейтинга, разделение на вип и игра с точки но свещичката на тортата беще това безумно математическо точкуване гавра след гавра с потребителите. Лека му пръст на сайта djagi емотиконаемотиконаемотиконаемотиконаемотиконаемотиконаемотиконаемотиконаемотикона

danni_g 08 юли 2011

яко глупаво.човек с над 1000 игри е начинаещ с 20 е напреднал,поне това го махнете

anjali 08 юли 2011

danni_g , направо нямам думи! Толкова е смешна тая система, че няма до къде! емотикона

eloni01 11 юли 2011

искам да питам нещо. на мен ми пишеше че за всяка игра която играя ако печеля ще почва да дава по половика а ако губя ще ми взима половинка. аз съм печелила няколко игри след като направиха новата система за рентйнг дори не ми даде половинка. КАКВО СТАВА????!!!!!!емотикона(headbang)емотиконаемотиконаемотикона

scorpo 11 юли 2011

Как работи новата система за рейтинг и каква е целта на въвеждането й

След като екипът подробно се запозна с всички мнения и коментари по новата система за рейтинг, независимо, че някои бяха написани обидно и неуважително, а в други личеше, че механизмът на действие на системата е останал неразбран, искаме тук отново да обясним начинът на прилагане и целта на въвеждането й.

1.Системата разпределя играчите в 5 нива, според съотношението победи/загуби, а не от натрупания рейтинг изразяващ се в спечелени точки.

2.Спечелването на точки зависи от това, срещу какъв опонент играете – ако е от вашето ниво, то спечелените или загубени точки ще са както в момента , т.е 10. Ако е от по-ниско или по-високо ниво, максималният брой спечелени или загубени точки е съответно 14 и 6 точки, а това се случва в двете гранични нива, като вероятността да имате опонент от тях е около 2%. В 98% от случаите системата разпределя на масата ви играч с вашето ниво или едно ниво по-ниско или по-високо.

Пример :
Вие сте играч от 3 ниво, т.е. съотношението от победите и загубите ви е такова, че системата ви определя в средата на скалата от нива. Ако играете срещу играч от вашето 3 ниво, ще загубите или спечелите 10 точки. Ако играете срещу играч от 5 ниво, при победа ще спечелите 14 точки, а при загуба ще намалите цифровото изражение на рейтинга си с 6 точки. Реално вие винаги играете с близък до вашето ниво играч, така че това не променя драстично спечелените или загубени точки.Разликата е 2 точки – или ще спечелите 12 или ще загубите 8 – коменсират се в процеса на игрите.

3.Основната цел на системата е да се спре източването на точки от донорски никове.Т.е. да се спрат безкрайните игри срещу един и същи човек, с цел спечелването на 10 точки. На практика, с тази система се получава така, че колко повече играеш срещу един и същи човек и печелиш гарантирано, толкова повече пада неговото съотношение победи/загуби и толкова по-малко точки печелиш от този човек.

Надяваме се, че вече на всички е станал ясен механизмът на действия на системата.Ако сте прочели внимателно, ще разберете, че сама по себе си тя е справедлива. Единствено приемаме забележки, относно времето й на прилагане, че трябваше много по-рано да бъде въведена. Честните и коректни играчи по никакъв начин няма да бъдат ощетени от системата.Обратно на тези, които ползват донори – те вече няма да имат полза от източването на никове.
В крайна сметка всички ние се развиваме и по време на този процес грешим, губим или печелим. Практиката е тази, която показва правилния път, затова продължаваме да поправяме пропуските.

nina_68 07 април 2013

kak da smenq ezika ?

Не може да публикуваш два пъти подред
  Всички категории: 26 Теми: 814 Мнения: 21446
Премахни рекламата